Doe mee met de Hilversumse One Minutes Wedstrijd!

Ben je tussen de 10 en 16 jaar en houd je van films maken? Doe dan nu mee aan de One Minutes Wedstrijd van Museum Hilversum. Maak een filmpje van één minuut over jouw leven, fantasie of je kijk op de wereld.

We vertonen in ieder geval jouw film in het museum bij de expositie The Displayground. Dat is in het weekend van 9 tot en met 11 december. Je maakt kans op vette prijzen! Bijvoorbeeld een Sony Full HD camcorder (HDR-PJ620 Zwart) met een ingebouwde projector; opnames die je ’s middags maakt, kijk je ’s avonds met je vrienden in levensgroot formaat terug. Met dank aan Sony voor het beschikbaar stellen van de prijzen.

the-one-minutes-jr

Vermeld waarom je jouw One Minute hebt gemaakt. Wie zijn er te zien? Stuur je film vóór 9 december 2016 aan communicatie@museumhilversum.nl.
Tip: als het bestand groot is graag toezenden via www.wetransfer.com. Prijswinnaars worden 11 december om 13:00 uur in het museum bekendgemaakt.

Kom inspiratie opdoen en kijk naar The Displayground in Museum Hilversum met vijftien films van The One Minutes Jr. Jongeren krijgen met codewoord ‘Displayground’ gratis toegang tot de expositie.